Appartementen Sicilie

Een appartement op het eiland Sicilië is een goed begin voor een onvergetelijke vakantie.

Eigen keuken
Voordeel van een appartement op Siclie is dat u over een eigen keuken beschikt. Hoewel er op het eiland vanzelfsprekend talloze restaurantjes en gezellige terrasjes te vinden zijn, kan een zelfgemaakt ontbijt in de ochtendzon op het balkon van uw eigen appartement zeker bijdragen aan onvergetelijke herinneringen.

Mediterrane tuinen
Appartementen op Siclie zijn vaak gelegen in een complex met meerdere woningen. Eigenaren stellen er een eer in om de omgeving van de appartementen zo fraai mogelijk aan te leggen. Palmbomen en andere subtropische planten groeien en bloeien weeldering in de tuinen om het appartement Siclie heen.

Appartement in Taormina
Een aansprekend voorbeeld van een prachtige mediterrane tuin met zwembad vindt u bijvoorbeeld bij Residence Terra Rossa, dat halverwege het centrum van Taormina ligt en de stranden van Isola Bella and Mazzarò. Vanuit het appartement loopt een trap naar beneden naar de stranden. Wanneer u de trap naar boven neemt, komt u uit bij Taormina zelf, een gezellig plaatsje met een theater uit de Griekse Oudheid.

Monumentaal appartement
U kunt er ook voor kiezen om midden in het centrum van Céfalù een appartement te huren waar in het karakteristieke centrum verschillende woningen zijn omgetoverd tot appartementen waar het heerlijk toeven is.

Authentieke sfeer
U hebt in deze appartementen op Siclie minder faciliteiten dan in de grotere complexen. Zo hebt u geen eigen zwembad, maar de authentieke sfeer die u hier nog proeft, maakt een vakantie in deze appartementen tot een belevenis op zichzelf.

Appartement in Agrigento
Wanneer u behalve een vakantie aan zee, ook het culturele Sicilië wilt leren kennen, dan is een appartement in Villa Rosa bij Agrigento een aanrader. Met de auto bent u snel bij de beroemde vallei met Griekse tempels en het strand ligt op loopafstand.

Comments are closed.