Hotels Sicilie

Voor een verblijf op het prachtige Italiaanse eiland Sicilië is een hotel de favoriete keuze van veel vakantiegangers. Er zijn veel verschillende hotels op Sicilie te vinden in elke prijsklasse. Zeker wanneer u de schitterende steden op het eiland wilt bezoeken, is een hotel in het historische centrum een goede keuze.

Taormina
Het pittoreske stadje Taormina staat bekend om zijn mooi gelegen Griekse theater en zijn gezellige centrum met veel winkelstraatjes. Hier ligt ook het monumentale hotel Villa Ducale waar u gewone kamers, maar ook een suite kunt reserveren. Elke kamer heeft een eigen balkon met uitzicht op zee of op het elegante binnenhof. Dit viersterren hotel in Sicilie biedt verder een gratis internetverbinding en heeft een eigen lounge.

Palermo
Wanneer u wilt verblijven in de levendige hoofdstad van het eiland en bijvoorbeeld het Byzantijnse Mon Reale wilt bezoeken, kunt u kiezen voor Hotel Palazzo Sitano in Palermo. Dit hotel in Sicilie is een echt paleis midden in het historische centrum van Palermo en vlakbij de betere restaurants van de stad. Alle kamers zijn luxeus ingericht en voorzien van een houten parketvloer.

Agrigento
Vakantiegangers die de Griekse tempels bij Agrigento willen zien, een van de best bewaarde tempelcomplexen in Europa, kunnen een verblijf boeken in Hotel Villa Athena of in Hotel Exclusive. Hotel Athena heeft een fraai uitzicht op de Vallei van de Tempels en staat bekend om haar mooi ingerichte kamers. Hotel Exclusive is daarentegen wat voordeliger geprijsd, maar biedt eveneens een onvergetelijke vakantie-ervaring.

Kust
Wanneer u behalve culturele uitstapjes, vooral voor de zon, de zee en het strand naar Sicilië komt, hebt u ook langs de hele kustlijn van het eiland een grote keuze uit verschillende hotels op Sicilie. De meeste zijn voorzien van veel faciliteiten waaronder een eigen zwembad en wellnesscentrum.

Comments are closed.