Auto huren op Sicilië

Wegen op Sicilië
Sicilië heeft een uitgebreid en verrassend goed functionerend wegennetwerk. De hoofdwegen zijn uitstekend. Alle grotere plaatsen kunnen met die snelwegen bereikt worden. Sicilië kent één tolweg: Messina-Palermo. Maar wilt u Sicilië echt ontdekken met uw huurauto? Verlaat dan de snelweg en ga binnendoor. Bezoek de dorpjes en rijdt eens tussen de wijngaarden en fruitbomen.

Auto huren Sicilië
Wilt u wat van het eiland zien? En wilt u niet afhankelijk zijn van het (soms wat minder comfortabele) openbaar vervoer? Auto huren Sicilië is dan noodzakelijk. Als u niet van plan bent om van de verharde wegen af te wijken dan kunt u volstaan met het huren van een normake personenwagen. Wilt u echter het echte binnenland gaan verkennen, houdt er dan rekening mee dat u te maken krijgt met eenvoudige smalle wegen, die zelfs regelmatig onverhard zijn. Bezoek dan een goede autoverhuur Sicilië voor een 4×4 auto en vraag toestemming om op onverharde wegen te mogen rijden.

Waar regel je je auto huren Sicilië?
Als u op het vliegveld van aankomst al over uw auto wilt beschikken is het natuurlijk veruit het makkelijkst om dat al vanaf thuis te regelen. Via internet kunt u goed vergelijken tussen alle aanbieders qua beschikbare merken en types en qua kostenplaatje. Betrek bij uw vergelijking ook zaken als tweede bestuurder wel/niet toegestaan, aantal vrije kilometers en verzekeringsvoorwaarden. Dat voorkomt teleurstellingen.
Als u vanuit uw hotel voor enkele dagtochtjes bij autoverhuur Sicilië wilt huren doet u dat het makkelijkst via de receptie van uw hotel.

Ophalen en terugbrengen auto.
Alle grotere autoverhuurbedrijven hebben een loket en afhaalpunt op het vliegveld zelf. Handig, want dan hoeft u niet ver met uw bagage te sjouwen. En na de vakantie levert u hem daar ook weer in. Huurt u een auto via uw hotelreceptie dan wordt de auto meestal bij het hotel bezorgd en daar ook weer opgehaald. Gemakkelijker kan niet.

Comments are closed.