Vliegtickets naar Sicilië

Algemene info Sicilië
Sicilië is een eiland met een heus Middellandse Zeeklimaat. Een eiland dat aan iedereen vakantieplezier biedt. Prachtige, ruime stranden met een gegarandeerd zonnig weer en een lekkere zeewatertemperatuur. Schitterende natuurparken om te genieten van flora en fauna. Steden en monumenten waarin vroegere culturen (Romeinen, Grieken, Noormannen, Arabieren)nog zo tastbaar aanwezig zijn. Bovendien maakt de Siciliaanse keuken van elke vakantie een echt feest.

Bereikbaarheid van Sicilië
Sicilië bereikt men het best per vliegtuig. Vluchten van en naar Europese en binnenlandse bestemmingen zijn mogelijk in Catania, Trapani en Palermo. Een vlucht van Amsterdam naar Palermo duurt ongeveer 2 1/2 uur; naar Catania en Trapani hooguit een halfuurtje langer. Op alle vliegvelden zijn ruime services voor onder andere autoverhuur en restauratie aanwezig.

Vliegtickets Sicilië
Vliegtickets Sicilië koopt men het best via internet. U betaalt eenvoudig en veilig en krijgt de tickets ruim op tijd electronisch aangeleverd. Printen en meenemen en klaar is Kees.

Vliegvelden van vertrek en aankomst
Trapani en Palermo zijn de grotere vliegvelden voor internationale vluchten. Er kan worden gevlogen vanaf vliegvelden Eindhoven, Maastricht, Brussel en Düsseldorf. U kunt daarbij kiezen voor normale lijnvluchten met een van de Nederlandse of Italiaanse nationale vliegmaatschappijen. Ook lowbudgetmaatschappijen vliegen op Sicilië.

Comments are closed.